Otomobil Talihlileri Çekilişle Belirlendi

Malatya'da bir marketin eşya piyangosu çekilişinde 4 otomobil talihlisi ile diğer şanslı vatandaşlar belirlendi.

Malatya Belediyesi Esenlik süpermarketler 44 TL'lik alışveriş yapan müşterilerine, dört araba, toplamda ise 44 hediye verdi.
Belediye 'nin yıkılan binası alanında düzenlenen eşya kampanyası çekilişinde halk oyunları gösterisi de sunuldu.
İlk otomobil çekilişleri Esenlik Ltd. Şti. Genel Müdürü Hacı Uğur Polat ve Malatya Belediye başkan yardımcısı Fatih Güven tarafından yapıldı. Araç çekilişleri sonucunda araba kazanan talihli Şükran Aksoy ve Canan Kurtulmuş'a müjdeli haber telefon ile verildi . Diğer araç talihlileri ise MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, belediye meclis üyesi Mustafa Karaman, tarafından yapılan çekilişler ile belirlendi. Talihliler Mehmet Kadirhan ve Alaattin Durgun Esenlik süpermarketlerin eşya kampanyasında araç
sahibi oldu.
Yapılan diğer çekilişler ile 4 adet bilgisayar, 16 adet yurtiçi gidiş dönüş uçak bileti, 12 adet 44 TL değerinde Esenlik alışveriş çeki, 4 adet dijital baskül olmak üzere toplamda 44 hediye sahiplerini buldu.
44 gün ara ile 1 kez daha yenilenecek çekilişlerde yine bir çok araba ve değerli hediye esenlik müşterileri arasında yapılan çekilişle sahiplerini bulacak.
Çekiliş sonuçları Esenlik süpermarketlerden ve www.esenlik.com.tr adresinde ve Malatyanethaber gazetesinde öğrenilebilecek.