Beşiktaşlılar Huzurevine Lcd Televizyon Hediye Etti

Çanakkale 1903 Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, siyah-beyazlı kulübün Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan ve Beşiktaş'ın sevilen eski futbolcularından Pascal Nouma ile birlikte ÇAKADER Huzurevi'ni ziyaret edip bir LCD televizyon hediye etti

Beşiktaşlılar Huzurevine Lcd Televizyon Hediye Etti
Çanakkale 1903 Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, siyah-beyazlı kulübün Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan ve Beşiktaş'ın sevilen eski futbolcularından Pascal Nouma ile birlikte ÇAKADER Huzurevi'ni ziyaret edip bir LCD televizyon hediye etti.
Ziyarette bir konuşma yapan ÇAKADER Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek, "Pascal Nouma'nın Fenerbahçe'ye yaptıklarını unutmadık. Türkiye'de tıpkı bizden biri gibi yaşamasının bizleri onore ettiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın ligde ve Avrupa kupalarında başarılı olmasını yürekten diliyorum. Beşiktaş, "Kartallar yüksekten uçar" sözünü doğrulamak için gereğini yapacaktır" dedi.
ziyarette Siyah-Beyazlı Kulübün Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan da ÇAKADER Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı'ya bir kartal heykeli hediye etti. Çanakkale 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dr. Azem Ülkü ise huzurevinin Çanakkale için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Buraya gelmek, huzurevi sakinlerimizle bir arada olmak biz Beşiktaşlılar için büyük ayrıcalık" şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda dernek üyeleri huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.