KYK Burs Sorgulama Yurt sorgulama - www.kyk.gov.tr

KYK Burs Sorgulama Yurt sorgulama paneli.2010-2011 YURTKUR KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? YURTKUR KYK Yurt sonuçları açıklandı.

KYK Burs Sorgulama Yurt sorgulama paneli.2010-2011 YURTKUR KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? YURTKUR KYK Yurt sonuçları açıklandı.

Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Sonuçları açıklandı. KYK Yurt sonuçlarını kyk.gov.tr'den T.C Kimlik no ile öğrenebilirsiniz. KYK burs sonuçları için www.kyk.gov.tr sitesi hizmet vermeye başladı. 2010-2011 Yurtkur KYK Burs Başvuru Sonuçları www.kyk.gov.tr den aynı zamanda sitemizden öğrenebilirsiniz.

2010-2011 Öğretim Yılı için YurtKur Sonuçları yurt hizmetleri ve kredi hizmetleri hakkında bilgiler içeren resmi web sitesi www.kyk.gov.tr adresinden yayınlandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun web sitesinin yoğun zamanlarda hizmet dışı olması öğrencileri çileden çıkarıyor. Her yıl yaşanan bu problemlerden dolayı öğrenciler tepkilerini dahi gösteremiyorlar. KYK'nın meşgul çalan telefonları ve siteye erişememe durumu tam bir kaosa dönüşüyor. Öğrenci katkı ve burs kredileri , katkı kredisi geri ödeme vb işlemlerin yapıldığı www.kyk.gov.tr sitesinin ne zaman tam anlamıyla sağlam bir hizmet vereceği merak ediliyor.

2010-2011 yeni öğretim yılında yurt hizmetlerinden faydalanmak isteyenlerin sonuçları belli oldu.

KYK Yurt Sorgulamak için tıklayınız (link aktif)

Üniversitelere yerleşen öğrencilerin yurt kayıtları 31 Ağustos-17 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacaktır. KYK Burs sonuçları henüz açıklanmadı.