Öğretmenlerden Kaymakama Kalorifer Teşekkürü
Balıkesir'in Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Bahadınlı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okulda görevli öğretmenler, okullarına kalorifer kazandıran Kaymakam Ali Uslanmaz'a teşekkür etti.

Okulun 15 öğretmeninin büyük ilgi gösterdiği Kaymakam Ali Uslanmaz, ilçede eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalıştıklarını söyledi. Öğretmenler ve köy muhtarı Hüseyin Kuru ile sohbet eden Kaymakam Ali Uslanmaz, eğitime hazırlanan sınıfları gezerken tehlike arz eden bahçe duvarını kendi eliyle yıkarken hazır bulunan müteahhitten, bahçe duvarının sağlam bir şekilde yeniden yapılmasını istedi.
Okuldaki ana sınıfına ait tuvaletin de yenilenmesini isteyen Kaymakam Ali Uslanmaz, "İlçemizde eğitim kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Her zaman yanınızdayım. Bir bütün olarak ilçede eğitim kalitesini yükseltmek istiyoruz. Bunun için elbirliği ile çalışacağız" dedi.
