Erol Albayrak'ın ''cinema'' Koleksiyonu Altın Portakal'da Sergilenecek

Türkiye'yi uluslararası alanda başarılıyla temsil eden moda tasarımcısı Erol Albayrak'ın ''Cinema'' isimli son koleksiyonu, 47

Türkiye'yi uluslararası alanda başarılıyla temsil eden moda tasarımcısı Erol Albayrak'ın ''Cinema'' isimli son koleksiyonu, 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin galasında sergilenecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin galası, Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirilecek. Galada, Türkiye'nin en tanınmış top modellerinin sunumu ve Uğurkan Erez'in koreografisiyle birlikte son 15 yılın Türkiye güzellik yarışmalarında ilk üçe girmiş modellerden oluşan dev kadrosuyla tam bir görsel şölen yaşatacak olan 'Cinema' by Erol Albayrak defilesi davetlilere sinemayı moda diliyle
anlatacak. Sinema tarihi modellerin saç, makyaj ve aksesuarları ile günümüze taşınırken; podyumda yer alacak dev ekranlardan izlenecek görsel malzeme izleyenlerde sinema tadında bir defile algısı oluşturacak.
Lumiere kardeşlerin 1895 yılında Paris'te bir kafede izleyicilere sunmuş olduğu sinema tarihinin ilk filminin ünlü tren sahnesi ve modellerin Charlie Chaplin yorumuyla başlayacak olan defile, izleyenleri sinema tarihinin hikayesiyle paralel bir yolculuğa çıkartacak. Koleksiyon için uzun bir hazırlık sürecini geride bırakan Erol Albayrak, dantel, deri, kristal, ipek şifon ve ipek saten gibi birbiriyle harmanlanması işçilik açısından bir hayli zor olan materyalleri bir araya getiriyor.