Sungurlu'da 280 Ünite Kan Toplandı

Türk Kızılayı Derneği Ankara Kan Bağış Merkezi tarafından Çorum'un Sungurlu ilçesinde başlatılan kan bağışı kampanyasında 280 ünite kan toplandığı bildirildi.

Sungurlu'da 280 Ünite Kan Toplandı
Kızılay Sungurlu Şube yetkilileri, Ankara Kan Bağışı Merkezi tarafından Atatürk Meydanı'na düzenlenen kampanya kapsamında 280 ünite kan toplandığı açıklandı. Kan bağışının önemine dikkat çeken Kızılay yetkilileri, kurtulacak bir hayatın bağışlanan kanlara bağlı olduğunu söylediler. Kızılay yetkilileri, "Bu kampanyamızda 500 ünite kan toplamayı hedeflemiştik ama 280 ünite kan toplayabildik. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Düzenlenen kan bağışı kampanyasında İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Dorukoğlu, Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan da kan verdi. İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ve Sungurlu Kızılay Şube Başkanı İhsan Özsaray'a Türkiye Kızılay Derneği Ankara Kan Bağış Merkezi tarafından plaket takdim edildi. Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ise Türk Kızılayı'nın vermiş olduğu bu plaketten dolayı memnun olduğunu ve yetkililere teşekkür ettiğini söyledi.