Sü'de Diş Hekimlerinin Mezuniyet Sevinci

Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2009- 2010 eğitim öğretim yılını tamamlayan 18'inci dönem mezunları törenle diplomalarını aldı.

Sü'de Diş Hekimlerinin Mezuniyet Sevinci
Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Ataoğlu, Konya Diş Hekimleri Odası Başkanı Tayip Turan Ekinalan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Selçuk Üniversitesi'nin tanıtım filminin gösterilmesinin ardından 18.dönem mezunları adına konuşmayı fakülte birincisi Esra Üzümcü yaptı. Üzümcü, "Zorlu ve yorucu bir eğitim sürecinden geçtik. Maddi ve manevi zorluklar ile bugünlere geldik ve artık mezun oluyoruz. Biliyoruz ki öğrenim hayatımız boyunca aldığımız eğitim bizi ileride başarılı birer diş hekimi yapacak. İhtiyacımız olan mücadele gücünü Selçuk Üniversitesi'nde aldığımız eğitimde bulacağız. Bizler bu üniversitenin öğrencileri olmaktan her zaman gurur duyduk" diye konuştu.
Törende yaptığı konuşmada Selçuk Üniversitesi'nden mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, "Göreve geldiğimiz günden bugüne her zaman değişim dedik ve şimdiye kadar birçok şeyi değiştirdik. Artık karşımızda güçlü, dinamik bir Selçuk Üniversitesi var. Üniversitemiz artık değişimde bir ivme kazandı. Bunu tabi ki, tek başıma yapmadım. İdari ve akademisyen arkadaşlarımın desteği beni yüreklendirdi, el ele verdik ve birlikte başardık" dedi.
Protokol konuşmaları sonrası 18. dönem mezunları öğretim üyesi Prof. Dr. Faruk Akgünlü yönetiminde hep birlikte hekimlik yemini etti. Daha sonra fakülte birincisi Esra Üzümcü mezuniyet kütüğüne adının yazılı olduğu plaketi çaktı. Prof. Dr. Süleyman Okudan, Prof. Dr. Tamer Ataoğlu, Konya Diş Hekimleri Odası Başkanı Tayip Turan Ekinalan, dereceye giren öğrencilere diplomalarını verdi. Tören sonunda okullarını başarıyla tamamlayan 59 öğrenci keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.