Beşiktaş CSKA Sofya maçı Star Tv canlı yayın izle

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş bu akşam CSKA Sofia ile karşılaşıyor. Beşiktaş CSKA Sofia maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş CSKA Sofia maçı buradan izle. Beşiktaş CSKA Sofia Star TV canlı yayın izle. Beşiktaş CSKA Sofia maçı...

Beşiktaş CSKA Sofya maçı Star Tv canlı yayın izle
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında bugün saat 22.05'te Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını ağırlayacak. Siyah beyazlılarda sakatlığı geçen Quaresma da teknik direktör Bernd Schuster'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

Beşiktaş, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor.

Siyah-beyazlılar, (L) Grubu ilk maçında bugün CSKA Sofya takımını İstanbul'da konuk edecek.

Fransız hakem Laurent Duhamel'in yöneteceği karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşmada Duhamel'in yardımcılıklarını Stephane Duhamel ve Christophe Capelli yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemliklerini Olivier Thual ve Clement Turpin yaparken, dördüncü hakem olarak da Wilfried Bien görev alacak.

Schuster'in 18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alacak: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert.

Grubun diğer maçında ise Portekiz'in Porto takımıyla Avusturya'nın Rapid Wien ekibi, Porto'daki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ BULGAR TAKIMLARINA HİÇ YENİLMEDİ
Bulgar takımlarıyla yaptığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanan siyah-beyazlılar, 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda eşleştiği Levski Sofya'yı İstanbul'da 1-0 yenip, Sofya'da 1-1 berabere kalarak turu geçti.

UEFA Kupası'nda 2006-2007 sezonunda 1. turda CSKA Sofya ile eşleşen Beşiktaş, Kleberson ve Gökhan Güleç'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Rövanşta 90 dakikalık süre 2-0 Bulgar ekibinin üstünlüğüyle sona erdiği için maç uzatmaya gitti. Uzatmada Nobre ve Bobo ile 2 gol bulan ''Kara Kartallar'' sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı başardı.

BEŞİKTAŞ

Hakan
Ekrem
Zapotocny
İbrahim Toraman
İsmail (İbrahim Üzülmez)
Necip
Aurelio
Hilbert
Guti
Holosko (Quaresma)
Nobre

CSKA SOFYA
Chavdarov
Vidanov
Esposito
Minev
Yanchev
Trifonov
Galchev
Marquinhos
Tonev
Spas
Sheridan

STAT: İnönü Stadı
SAAT: 22:05
HAKEM: Laurent Duhamel
YAYIN: Star Tv