Ak Parti Özürlü Vatandaşları Sevindiriyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından tespit edilen özürlü vatandaşlara, tekerlekli sandalye yardımı devam ediyor.

Ak Parti Özürlü Vatandaşları Sevindiriyor
AK Parti Diyarbakır İl Sosyal İşler Başkanı Erdal Erdal, AK Parti Diyarbakır İl Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ayfer Koç, AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Celal Durmaz ve İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı M. Veysel Mizrak tarafından Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde oturan ve yoksullukla mücadele eden ve doğuştan ayakları tutmayan 16 yaşındaki Şükran Ekinci'ye akülü sandalye hediye edildi.
Şükran Ekinci, "Arkadaşlarımı çok görmüyordum. Şimdi akülü arabamla arkadaşlarımı göreceğim, gönlümce gezeceğim, görmediğim arkadaşlarımla görüşeceğim. Allah bu hizmetinizi boşa çıkarmasın" diye dua etti.
AK Pari Diyarbakır İl Sosyal İşler Başkanı Erdal Erdal, "Bu insanlarımıza el ayak olabilmek, onları kendi hallerinde hareket etme özgürlüğüne kavuşturabilmek çok güzel bir şey. Bu kardeşlerimizi bir nebze sevindirebilirsek biz de çok mutlu olacağız. Şükran bu sandalyeyi kullandığı müddetçe onun sevinci, yüzündeki gülüşü bizi mutlu etti" dedi.