Marmarisli Miniklerin İlk Ders Heyecanı

Marmaris'te 800 ilköğretim ve 700 anaokulu öğrencisi Marmaris Ahu Hetman İlköğretim Okulu ve Atatürk ilköğretim Okulu'nda düzenlenen törenlerle ders başı yaptı.

Marmarisli Miniklerin İlk Ders Heyecanı
Havalarında sıcak olması dolayısı ile minik öğrencilerin sıcakta beklememesi için Milli Eğitim Müdürlüğü açılış törenlerini kısa tutarak minik öğrencileri velileriyle birlikte sınıflara alarak, onların heyecanlarını yenmelerini çalıştılar. Kısa bir açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Uzun konuşmalarında, "Sağlıklı eğitimli ve mutlu yavrular yetiştirmek için ellerinden gelen bütün çabaları ile çalışacaklarını ve ülkemizi seven gençler yetiştirmek istiyoruz. 2010- 2011 Eğitim Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun" dediler. Daha sonra okul öğretmenleri öğrencilere ve velilere tanıtıldı.
Anasınıfı öğretmenleri de velilere, çocuklarını rahatlıkla bizlere emanet edebileceklerini ve onların bu konuda kuşku duymamalarını, evlatlarının emin ellerde olduklarını, anları en güzel şekilde karşılılı sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde eğitimlerine yardımcı olacaklarını belirttiler.