Galatasaray Gaziantepspor maçı muhtemel kadroları

Galatasaray Metin Oktay'ın ölüm yıldönümünde bu akşam Gaziantepspor'u Ali Sami Yen'de ağırlıyor. Galatasaray Gaziantepspor maçı muhtemel kadroları ve Galatasaray Gaziantepspor maçı ne zaman oynanacak. Galatasaray Gaziantepspor maçı tüm ayrıntılarını ve Lig TV yayın saatini buradan öğrenebilirsiniz. İşte Galatasaray Gaziantepspor maçı...

Galatasaray Gaziantepspor maçı muhtemel kadroları
Galatasaray, Metin Oktay'ın 19. ölüm yıl dönümünde Gaziantepspor'u ağırlıyor. Tribünlerin futbolculara mesajı net: Taçsız Kral için sahaya çıkın ve bu maçı kazanın.

Ligdeki ilk iki maçında sıfır çektikten sonra Eskişehirspor deplasmanında kazanan Sarı-Kırmızılılar, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sakatlıklardan çok çeken Frank Rijkaard, bu akşam da Arda Turan ve Hakan Balta gibi iki önemli isimden mahrum kalacak. Çağlar Birinci ve Mehmet Batdal’ın sakatlıkları da sürüyor. Hollandalı çalıştırıcının yine 4-3-3 sistemini tercih etmesi bekleniyor. Galatasaray, bu sezon Ali Sami Yen’de çıktığı ilk ve tek lig maçında Bursaspor’a yenilmiş ve taraftarın büyük protestosu olmuştu. Ancak bu kez atmosfer çok farklı olacak. Taçsız Kral Metin Oktay’ın 19. ölüm yıldönümünde tribünler büyük bir anma töreni düzenleyecek. Sarı-Kırmızılılar’ın futbolculardan beklentisi de Taçsız Kral için mücadele edip kazanmaları.

3 maçta 3 beraberlik
Gaziantepspor, bu sezon ligde oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmaların 2’sinde gol sesi çıkmadı. Tolunay Kafkas, Kayserispor’da oynattığı defansif futbolu Kırmızı-Siyahlılar’a da aşıladı. Konuk ekipte bu maç öncesinde tek eksik, cezası bulunan Murat Ceylan.

GALATASARAY
Ufuk
Sabri
Neill
Servet
İnsua
Mustafa
Ayhan
Misimoviç
Elano
Kewell
Baros
T.Direktör: Frank Rijkaard

GAZİANTEP
Karcemarskas
Yalçın
Emre Güngör
Elyasa
S.Kurtuluş
İvan
Erman Özgür
Zurita
Olcan
Julio Cesar
Beto
T.Direktör: Tolunay Kafkas

Stat: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Hakem: Bünyamin Gezer
Yayın: Lig Tv

tumspor