Turkcell Yeni Blackberry Curve 3g Akıllı Telefonu Türkiye'de Sunuyor

Turkcell dünya çapında beğeni kazananan BlackBerry Curve serisi akıllı telefonların en yeni üyesi BlackBerry® Curve* 3G'yi, Türkiye'deki müşterilerin beğenisine sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, giderek büyüyen akıllı telefon pazarına güçlü ve ulaşılabilir bir seçenek sunmak üzere tasarlanmış olan BlackBerry Curve 3G yüksek hızlı 3G (HSDPA) şebekelerini desteklediği gibi kullanıcılarına evde, işte ve her yerde şimdiye kadar yapabildiklerinden daha fazlasını yapmak için ihtiyaç duydukları tüm iletişim özelliklerini sunuyor. Turkcell müşterileri, BlackBerry Curve 3G'ye avantajlı tekliflerle sahip olabilecekler.
BlackBerry Curve 3G akıllı telefonu Turkcell müşterilerine sunuyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Turkcell Kurumsal İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, "Müşterilerimiz, BlackBerry Curve 3G'nin güçlü performansı ve Turkcell 3G hızıyla e-maillerine, mesajlarına ve mobil uygulamalara her an, her yerden ulaşabilecek. BlackBerry Curve 3G, geleneksel bir telefondan akıllı telefona geçmek isteyen Türkiye'deki kullanıcıların beğenisini hiç süphesiz kazanacak" dedi.
Turkcell, BlackBerry Curve 3G'yi tüm Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve Kurumsal Çözüm Merkezleri'nde müşterilerinin beğenisine sunuyor. Turkcell müşterileri tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 488 USD karşılığı ile satışa sunulan Blackberry Curve 3G'ye çok yakında kendilerine özel avantajlı kontrat seçenekleri ile de sahip olabilecek.
(YC-YC-E)