Zenbilci, Esnafla Bayramlaşmak İçin 8 Kilometre Yürüdü

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Ramazan Bayramının ikinci ve üçüncü günlerinde de ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Zenbilci, Esnafla Bayramlaşmak İçin 8 Kilometre Yürüdü
Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Ramazan Bayramının ikinci ve üçüncü günlerinde de ilçe sakinleri ile bayramlaştı. Zenbilci, esnafları tek tek ziyaret ederek bayramlaşabilmek için yaklaşık 8 kilometre yaya yürüdü.
Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci Ramazan Bayramının 2. günü Buruk'tan başladığı bayram programında sırasıyla Baklalı, Suluca, Kürkçüler ve İncirlikte vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Mahalle meydanları ve kahvehanelere girerek halkla bayramlaşan Zenbilci, bayramın üçüncü günü de Sarıçam Merkez mahallelerinde programına devam etti. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kozan Yolu üzerinde başladığı bayram programı 4-5 kilometrelik mesafeyi yürüyerek kat eden Başkan Zenbilci, açık bulunan mobilyacı, kahvehane, market, bakkal, oto tamircisi, odun ve kömürcü, berber, kuaför ve manav gibi esnaflarla bayramlaşan Zenbilci, gezi boyunca neşeli tavırları ile çevresini motive etti. Başkan Zenbilci, bayramlaşma sırasında zaman zaman vatandaşlarla da sohbet etti.
Zenbilci'nin bayramlaşma programına Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Nebi Yıldız, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Ali Rıza Doğan, Belediye Meclis Üyeleri Ali Acembekiroğlu, Ali Asım Gül, Cebbar konuk, İsmet Vursavaş Şahin, Gökhan Özkök ve Halil Türkmen'de katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı bürokratların da katıldığı ve 8 kilometrelik mesafenin yürüyerek tamamlandığı bayramlaşma programı Kozan Yolu Otoyol kavşağında tamamlandı.