CHP'liler 'evet' afişlerini yırttı, kentte tansiyon yükseldi

Eskişehir'de dün gece CHP'lilerin AK Parti tarafından sokaklara asılan 'evet' afişlerini yırttıktan hemen sonraki görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerd

Eskişehir'de dün gece CHP'lilerin AK Parti tarafından sokaklara asılan 'evet' afişlerini yırttıktan hemen sonraki görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, afişleri yırtan CHP'lilerin rahat tavırları ve hem AK Partililere hem de polise meydan okumaları dikkat çekiyor.

Darbe yıllarında sıkça rastlanan görüntüler referandum için tansiyonun bir hayli yüksek olduğu bu günlerde tekrar ortaya çıkmaya başladı. AK Parti tarafından asılan afişlerin CHP'liler tarafından yırtılmasıyla kentte tansiyon bir anda yükseldi. Olaylardan önce yaptığı açıklamaların CHP'li gençlerin söz konusu eylemi yapmasında etkisi olduğu belirtilen CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, tüm olumlu davranışlara rağmen özür dilemedi.

Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Salih Koca, Erman Gölet'in ve CHP'lilerin kendilerinden özür dilemesi halinde şikâyetlerini geri alabileceklerini söyledi.