(A) Milli Futbol Takımı, İstanbul'da toplanmaya başladı

(A) Milli Futbol Takımı, 11 Ağustos Çarşamba günü Romanya ile yapacağı özel maç için Swissotel'de toplanmaya başladı.

Swissotel'e akşam sa

(A) Milli Futbol Takımı, 11 Ağustos Çarşamba günü Romanya ile yapacağı özel maç için Swissotel'de toplanmaya başladı.

Swissotel'e akşam saatlerinde gelmeye başlayan futbolculardan Kazım ve Nuri, basın mensuplarınına kısa açıklamalarda bulundu. B. Dortmundlu futbolcu Nuri Şahin, bu kampla yeni bir döneme başladıklarını belirtirken, "2012'deki Avrupa Şampiyonası'nda finale giden bir yola çıkıyoruz. Hayırlı olur inşallah." dedi. Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım, takımıyla ilgili sorulara sarı - lacivertli kulüple ve taraftarlarıyla her hangi bir sorun yaşamadığını belirterek yanıtlarken, Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Bu arada Bayern Münihli futbolcu Hamit Altıntop ile Stoke Cityli futbolcu Tuncay Şanlı ise konuşmak istemedi.

Öte yandan ilk antrenmanını yarın 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda yapacak (A) Milli Takım'ın bu çalışması, basın mensuplarına 30 dakika süreyle açık olacak.

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 10 Ağustos Salı günü saat 15.00'te Swissotel'de basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya, Hollandalı teknik adamın yanı sıra iki de futbolcu katılacak. Milli Takım, salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da yapacağı idman ile Romanya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Medya mensupları, bu antrenmanın da ilk 30 dakikasını izleyebilecek.