Seat Ibiza Yelpazesi Yeni Cupra ve Bocanegra Modelleriyle Genişliyor

Ibiza Serisi, İspanyol Markasının Tarihinde Büyük İsim Yapmış Versiyonu Cupra ve Seriye Son Olarak Katılan Bocanegra Modelleriyle Genişliyor.

Seat Ibiza Yelpazesi Yeni Cupra ve Bocanegra Modelleriyle Genişliyor
Ibiza yelpazesinin en üst noktasında yer alan modellerden, CUPRA 46.000 TL, Bocanegra ise 47.500 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatı ile satışa sunuluyor.

SEAT ıbiza model yelpazesinin en üst noktasında yer alan CUPRA ve Bocanegra modelleri Ağustos ayından itibaren Doğuş Otomotiv - SEAT Yetkili Satıcıları showroomlarında yerlerini alıyor. ispanyol markasıyla olan bağları, dış ve iç tasarımlarıyla dikkat çeken modeller, güçlü motor seçeneği ve zengin donanım seviyeleriyle de segmentlerinde ön plana çıkıyor.

Heyecan ve memnuniyet vermek, sportif sürüş deneyimini stil ve kişilikle birlikte sunmak amacıyla tasarlanan modeller, SEAT'ın tüm modellerinde göze çarpan yenilikçi tasarım, sportif doğası ve hayat doluluğu gibi özelliklerin altını çiziyor.

DSG'nin 1.4 TSı motorda ilk kez kullanıldığı modeller

SEAT ıbiza yelpazesindeki CUPRA ve Bocanegra sportif versiyonları birçok ortak unsuru paylaşıyor. iki model de 180 hp güç üreten, ikiz şarjlı 1.4 TSı motorla, direksiyon üzerinden kumanda edilebilen 7 ileri DSG vites kutusu ve herhangi bir ek mekanik elemana gerek kalmadan kendinden bloklu bir differansiyel olarak çalışan elektronik XDS sistemiyle donatılmış. VW Grubu'nun, segmentinde 1.4 TSı motorunun 7 ileri DSG vites kutusu ile birlikte yer aldığı ilk modelleri olan ıbiza CUPRA ve ıbiza Bocanegra, XDS sisteminin ilave edilmesiyle teknolojik olarak da son derece ileride.

SEAT ıbiza CUPRA beşinci nesli ile daha da güçlü

SEAT ıbiza CUPRA'nın beşinci nesli, performans tutkunlarını bir kez daha memnun ediyor. Bu modelde yer alan 1.4 TSı motor, 180 hp güç üreterek, VW Grubu'na ait bir motorun sergilediği bu performansla bir ilke imza atıyor.

Seçkin Bocanegra

SEAT ıbiza serisine katılan özel seri Bocanegra aslında marka'nın sportif modellerinin tarihinde bir kilometre taşı. Bundan 34 yıl önce pazarda SEAT 1200 SPORT Bocanegra adıyla yer alan modeli, o dönemin SportCoupé "Bocanegra" prototipinden ilham almış. Yalnızca ön bölümüyle bile sıra dışı dış tasarımını özetleyen Bocanegra, sayısız tasarım ve donanım detaylarına da sahip.

Donanım özellikleri maksimum seviyede


Standart donanım, sayısız aktif ve pasif güvenlik sistemleri, konfor öğeleri ve modellerin sportifliğini artırmaya yardımcı diğer özelliklerin yer aldığı SEAT ıbiza CUPRA'da geniş bir donanım yelpazesi bulunuyor.

Her iki modelde de ESP, TCS + EBA, XDS, ABS, düşük lastik basıncı ikazı, sürücü ve yolcu ön – yan hava yastığı, özel spor süspansiyon, dönüşe duyarlı bi-xenon farlar, 'Kolay giriş' sistemli yolcu koltuğu, direksiyondan kumandalı vites sistemi, 17 inç alüminyum alaşım jantlar gibi birçok özellik standart olarak sunuluyor.
Bocanegra'da ortak standart özelliklere ek olarak, gösterge paneli üzerinde ve direksiyon simidinde iç mekânın özgünlüğünü artıran Karbon malzeme detayları bulunmaktadır.

OtomobilGazetesi