Ahmet Dursun, günde 3 antrenman yaparak güç topluyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un son transferi Ahmet Dursun, arkadaşlarının antrenman seviyesine yetişmek için yoğun bir programda çalış

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un son transferi Ahmet Dursun, arkadaşlarının antrenman seviyesine yetişmek için yoğun bir programda çalışıyor.

Takımın dinlendiği zamanlarda da çalışmasını sürdürün tecrübeli golcü, sabah, öğlen ve akşam kondisyona dayalı 3 ayrı antrenman yapıyor. Bugün sabah yapılan bölümde ilk kez kenardan yapılan ortalara gol çalışması yapan Ahmet Dursun, attığı etkili şutlarla teknik heyetin beğenisini kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Kartepe'de yoğun bir tempoda sürdüren turuncu beyazlı takımda Onur, Efecan ve Anıl'ın hafif sakatlıkları bulunuyor. 3 oyuncunun tedavisine hemen başlanırken ciddi bir sorunları bulunmadığı açıklandı. Adanaspor'un iki etaplı olarak süren Kartepe kampı Pazartesi günü oynanacak Pendikspor maçı ile sona erecek. Bir gün izin yapacak olan takım daha sonra hazırlıklarına Adana'da devam edecek.

Serin havasıyla tanınan Kartepe'de sıcaklıkların son 3 gündür mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi burada kamp yapan takımları olumsuz etkiledi. Daha önceden saat 15.00'te oynanan hazır karşılaşmaları sıcak hava nedeniyle 17.30'a alındı. Sabah yapılan antrenmanların süreleri kısa tutuldu ve sık sık su molası verildi.