Metin Keçeli: Türkiye'nin yüzünü güldüreceğiz

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, bu sezon iyi bir kadro kurduklarını ve Türkiye'nin yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.

Beşi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, bu sezon iyi bir kadro kurduklarını ve Türkiye'nin yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş'ın kendi sahasında Viktoria Plzen'i 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'lara kalmasından sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Keçeli, bu sezon güçlü bir kadro kurduklarını ve büyük hedeflerinin olduğunu belirterek, "Şimdi play-off'lara kaldık. Hedefimiz bu elemeyi de geçip Avrupa Ligi'nde gruplara kalmaktır ve daha sonra yolumuza devam etmektir. Güçlü bir kadro kurduk. Bu yıl Türkiye'nin yüzünü güldürmek istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Sivok'un durumunu sorması üzerine Metin Keçeli, şunları söyledi: "Sivok takımımızda devamlı oynayan bir oyuncuydu. Ama üzücü bir sakatlık geçirdi ve uzun süre aramızda olamayacak. Sözleşmesini dondurmak zorunda kaldık. Onun adına büyük bir şansızlıktı"

NİHAT KAHVECİ: PLAY-OFF'LARA KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Beşiktaşlı Nihat Kahveci de, Viktoria Plzen'i eleyerek play-off'lara kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, gelecek yıl Süper Lig'in oldukça heyacanlı geçeceğini ifade ederek, "Liglerin başlamasına az bir süre kaldı. Bu yıl ligde yarış oldukça çekişmeli heyacanlı geçecek. Anadolu kulüpleri oldukça güçlü kadro kurdular. Bizde bu yıl oynadığımız hiç bir resmi maçı kaybetmedik. Lige de iyi başlangıç yaparız" diye konuştu.

Yeni transferlerden Guti'nin sorulması üzerine Nihat, "Ben kendisi ile İspanya'da karşılıklı oynadım. Takım çok şey katacaktır. Onun önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Kaptan İbrahim Üzülmez de, Çek ekibini UEFA ön elemesinde saf dışı bıraktıkları için mutlu olduklarını kaydetti.