Siirt Vali Yardımcısı Üncü veda ziyaretlerine başladı

Datça Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı Hamdi Üncü, veda ziyaretlerine başladı. Ticaret ve Sanayi Odası, Üncü'ye, ilde yürüttüğü başarılı çalışma

Datça Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı Hamdi Üncü, veda ziyaretlerine başladı. Ticaret ve Sanayi Odası, Üncü'ye, ilde yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı plaket verdi.

İlde kurumlara yaptığı veda ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Hamdi Üncü'ye, başkan vekilleri Nedim Kuzu ve F.Özgür Çalapkulu tarafından bir plaket verildi.

Üncü'nün, halka yaklaşımı ve yaptığı başarılı çalışmalarla, adını unutulmayan bürokratlar arasında yazdırdığını belirten Kuzu, "Sayın Üncü, gerçekten çok başarılı bir bürokrattı. Halka yaklaşımı içten ve samimiydi. Çok kısa sürede kendisini Siirt halkına sevdirmiş ve her zaman darda olanın imdadına yetişmişti. Bu nedenle başta üyelerimiz olmak üzere Siirt halkı adına ilimizde üç yıl süre ile yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine bir plaket sunuyoruz.Kendisini unutmayacağız." dedi.

Başkan Vekili F.Özgür Çalapkulu da Üncü'nün çok başarılı hizmetler yürüttüğünü belirterek, bundan sonraki yaşamında başlarılar diledi.

Üncü de yaptığı konuşmada, Siirt'i çok sevdiğini belirtti. Üncü, "Siirt gerçekten çok güzel bir şehir. Bu şehri aile olarak çok sevdik. Ancak bu şehir, hiç de hak etmediği halde olumsuz bir şekilde tanınıyor. Gittiğimiz her yerde bu şehrin yanlış imajının düzeltilmesi yönünde çalışma yapacağız." diye konuştu.