Şarkışla'da BBP'liler kaynaşma pikniğinde biraraya geldi

Şarkışla Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları'nın düzenlediği dayanışma ve kaynaşma pikniği partilileri biraraya getirdi. BBP'li vatandaşlar refer

Şarkışla Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları'nın düzenlediği dayanışma ve kaynaşma pikniği partilileri biraraya getirdi. BBP'li vatandaşlar referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını vurguladı.

Sivas'ın Şarkışla ilçesi Yapıaltın Barajı'nda,kaynaşma pikniğinde bir araya gelen BBP'liler referandum için değerlendirme yaptı. Şarkışla BBP ve Alperen Ocakları'nın düzenlemiş olduğu dayanışma ve kaynaşma pikniğine BBP'li Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin'in ev sahipliği yaptığı pikniğe Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve on altı belde belde ve belediye başkanları ve parti teşkilatları bir araya geldi.Yenilen yemeğin ardından biraraya gelen partililere çay sohbetinde konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Geçirdiğimiz 12 Eylül döneminde genel başkanımıza yapılanları unutmuş değiliz. Bu yapılanları da göz ardı etmemiz mümkün değildir." diye konuştu.

Ürgüp, bu günlerde gündemde olan referandumda bizim görüşümüz ve tavrımız bellidir.Başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu gibi bizimde siyasetimiz ve rengimiz bellidir." dedi.

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, bu gün bizim davetimize icabet eden tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi ve bu kaynaşma pikniklerinin gelenekselleşmesini istedi.Şarkışla BBP ilçe başkanı Şükrü Tinni katılan konuklara teşekkür etti.Partililer bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.