Özel Ergin Koleji öğrencileri Leeds İngilizce kursunu tamamladı

Yozgat Özel Ergin Koleji'nin, Leeds İngilizce Dil Akademisi (Leeds Language Academy) işbirliği ile öğrencilerine yönelik açtığı İngilizce kursu tamaml

Yozgat Özel Ergin Koleji'nin, Leeds İngilizce Dil Akademisi (Leeds Language Academy) işbirliği ile öğrencilerine yönelik açtığı İngilizce kursu tamamlandı. Öğrencilere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, programın iki hafta sürdüğünü ve tüm öğretmenlerin yabancı olduğunu ifade etti. Acar, "İki hafta boyunca öğrencilerimiz, yabancı öğretmenlerle beraber konuşma becerilerini artırma imkanı buldu. Öğrencilerimizin İngilizce'yi sınıf içi ve dışı renkli ve eğlenceli aktivitelerle uygulamalı bir beceri olarak görmelerini sağladık. Günlük 5 saat ders ve öğleden sonra yapılacak sosyal aktiviteler süresince öğrenciler yabancı öğretmenlerle beraber konuşma becerilerini geliştirme imkanı buldu." dedi.

Kursta görev alan İngiliz ve Amerikalı öğretmenlerin ana dillerinin İngilizce, alanında uzman ve tecrübeli kişiler olduğunu belirten Acar, ayrıca öğretmenlerin dünyanın çeşitli ülkelerinde görev yapmış, farklı kültürleri tecrübe edinmiş kişiler olduğuna dikkat çekti.

Daha sonra Leeds İngilizce Dil Akademisi programına katılan öğrencilere, İngiltere'den gelen öğretmenler tarafından sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Okul Müdürü Ali Acar ve idarecilerin yanı sıra öğrencilerin velileri katıldı.