Eşini Ve Kayınbiraderini Öldüren Zanlı Taburcu Olup Tutuklandı

Eskişehir'de boşanma davası süren eşi ile kayınbiraderini bıçakla öldürdüğü, 2 yaşındaki çocuğunu da yaraladığı iddia edilen katil zanlısı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilip tutuklandı.

Eşini Ve Kayınbiraderini Öldüren Zanlı Taburcu Olup Tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, 5 gün önce Yeşiltepe Mahallesi Erhan Sokağı'nda meydana gelen olayda, 15 gündür ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren eşi Mediha B. (19) ile kayınbiraderi İsmail S.'yi (29) bıçakla öldürüp, 2 yaşındaki kızı S.B.'yi yaraladığı iddia edilen ve olayda kendi de bıçakla yaralanan M.B. (30), tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde iyileşerek taburcu edildi.
Polisin gözaltına aldığı katil zanlısı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Olaydan yaklaşık iki ay önce dövdüğü eşinin Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirilmesi üzerine Bahçelievler Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın çatısına çıktığı, olay yerine kucağında 2 yaşındaki kızı S.B. ile birlikte getirilen eşi Mediha B.'nin (19) kendisini affetmesi üzerine intihardan vazgeçtiği ortaya çıkan M.B.'nin, karısının boşanmak istemesi üzerine olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.