Chp İl Başkanı Karalar, Belediye Meclis Üyeleri İle Toplandı

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, partili belediye meclisi üyelerinden birlik, beraberlik ve örgütlü yapı içinde hareket etmelerini istedi.

Chp İl Başkanı Karalar, Belediye Meclis Üyeleri İle Toplandı
Seyhan Oteli'nde kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, tüm enerjilerini 12 Eylül Referandumuna vermeleri gerektiğini söyledi
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, Sarıçam İlçe Başkanı Öcal Özdemir ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin da hazır bulunduğu toplantıda belediye meclisi üyelerine hitaben bir konuşma yapan CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, parti içi sevgi ve dayanışma bağlarının geliştirilmesine dikkati çekti.
Karalar, seçilmişlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Ne yazık ki sadece Çukurova Belediye Başkanımız var. Seyhan ve Büyükşehir'i az farkla kaybettik. Ancak, şimdi bütün enerjimizi 12 Eylül'deki anayasa oylamasına vermemiz gerek. Laik, demokratik, sosyal hukuk devletinin devamı için halkımızdan hayır oyu isteyeceğiz. Sizler de zamanınızı bu çalışmaya vermelisiniz. Hep birlikte başaracağız, başarmak zorundayız" dedi.
Belediye Meclisi Üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, daha sık bir araya gelecekleri mesajını da verdi.