Başbakan Erdoğan, Yaşlılar Ve Kimsesiz Çocuklarla Buluştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de yetiştirme yurdunda kalan çocuklar ve huzurevindeki yaşlılarla bir araya geldi.

12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi mitinglerini sürdüren Başbakan Erdoğan, Aydın'dan sonra Denizli'ye geldi. 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Sait Küçüker Erkek Yetiştirme Yurdu ile restorasyonu yapılan Denizli Huzurevi ve Yaşlı Bakım-Rehabilitasyon Merkezi'nin ortak açılış törenine katıldı. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti Milletvekilleri, Denizli Valisi Yavuz Erkmen,
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve davetlilerin katıldığı açılışın ardından yetiştirme yurdunu gezen Başbakan Erdoğan, daha sonra yurtta kalan çocukları ziyaret etti, onlarla fotoğraf çektirdi.
Başbakan Erdoğan, Denizli Huzurevi ve Yaşlı Bakım-Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaretinde ise yaşlılar tarafından çiçeklerle karşılandı. Yaşlılarla sohbet eden Başbakan Erdoğan, partililerle de bol bol fotoğraf çektirdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra helikopterle İzmir'e geçti.