Gesiad'tan Sedat Yalçın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) Başkanı Bahadır Özgün ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ı makamında ziyaret etti

Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) Başkanı Bahadır Özgün ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ı makamında ziyaret etti. GESİAD Başkanı Özgün, yeniden AK Parti İl Başkanlığı görevine gelen Sedat Yalçın'a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bir önceki başkanlık döneminde iyi bir diyalog ortamında, güzel bir süreç yaşadıklarını ve ülke meseleleri üzerine istişarelerde bulunabildiklerini dile getiren GESİAD Başkanı Bahadır Özgün; "Bu yeni dönemde de ülkemiz ve vatandaşlarımız için sorunlara ortak çözümler geliştirme konusunda fikir birliği yapabileceğimiz inancındayız, Sayın Sedat Yalçın'ın özellikle uzlaşmacı ve çağdaş kimliği ile biz Bursalı sanayicilere sorunlarımızın hükümete iletilmesi konusunda önemli bir misyon üstlenmektedir" ifadesini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, GESİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek "GESİAD ülke ekonomisi, toplumsal gelişim gibi konularda yeni çözümler üretebilen bir sivil toplum kuruluşu. Olaylara farklı pencerelerden bakabilen, doğrunun tek bir yolla değil de birden çok yolla bulunabileceğini gösteren bir dernek. Bu açıdan sizin görüşleriniz bizler için çok önemli. Temenni ediyorum ki bir önceki dönem kurmuş olduğumuz ilişki daha da yakın bir ilişki haline gelir ve Bursa için güzel işler yapabiliriz" ifadelerini kullandı.