Bartın Belediyesi 41 çocuğu '41 kere maşallah' diyerek sünnet ettirdi

Her yıl geleneksel olarak toplu sünnet şöleni düzenleyen Bartın Belediyesi bu yıl da 41 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenl

Her yıl geleneksel olarak toplu sünnet şöleni düzenleyen Bartın Belediyesi bu yıl da 41 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen sünnet şölenine Bartın Valisi İsa Küçük, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Vahdet Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, Belediye Meclis üyeleri ve sünnet olan çocuklar ile aileleri katıldı. Şölen öncesi davul zurna eşliğinde kent merkezinde 50 araçlık konvoy ile gezdirilen çocuklar, Belediye Sosyal Tesisleri'nde doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada "Geleneksel olarak düzenlenen sünnet şölenimizde 41 çocuğumuz sünnet oldu. 41 kere maşallah diyorum. Allah onların sağlıkla, huzurla damatlıklarını da göstersin." dedi. Başkan Akın ayrıca toplu sünnet şölenine destek veren Özel Bartın Yaşam Polikliniği, Yaşar Color, Efenaz Döner, İlyas Gıda, Toksözler Market, Yayla Lokantası, Demirok Ticaret, Boğaziçi Pastanesi, Hatipoğlu Manav, Balmar, Grup Antika, Palyaço Erhan Kırandağ ve ekibine teşekkür etti.

Sünnet duasının okunmasının ardından müzik eşliğinde eğlenen çocuklara Vali İsa Küçük kitap, Belediye Başkanı Cemal Akın da kol saati hediye etti.