Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun Korumaları Geri Çekildi

Aydın Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tahsis edilen 2'si kadın 4 korumanın geri çekildiği öğrenildi

Aydın Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tahsis edilen 2'si kadın 4 korumanın geri çekildiği öğrenildi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, korumalardan ikisinin 2 hafta önce geri çekildiğini geri kalan iki korumanın da bugün sabah kendisi ile vedalaşıp ayrıldığını belirtti.
Bilindiği gibi göreve geldikten bir süre sonra Gençlik Caddesi üzerindeki ve şehrin değişik noktalarındaki büfelerin ve seyyar tezgah ve cep telefonu büfelerinin kaldırılması nedeniyle tehdit alan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na 2'si bayan 4 koruma tahsis edilmişti.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, şu anda Aydın il genelinde ciddi bir yoğunluk yaşandığını, turizm sezonu olması ve yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'a yapacağı ziyaret nedeniyle yoğunluğun daha da arttığını belirterek, "Yoğunluk nedeniyle benim korumalara bile çeşitli yerlerde görevlendirme yapıldı" dedi.
Bu arda tayin dönemi olması ve Aydın'a bağlı Kuşadası ve Didim'deki turizm yoğunluğu nedeniyle, bazı korumalara da çeşitli yerlerde görev verildiği öğrenildi.