Yediği baldan zehirlenen Murat Başaran ilk konserine Payas'ta çıkacak

Kastamonu konseri dönüşünde satın aldığı baldan zehirlenerek hayati tehlike atlatan Pop Müzik Sanatçısı Murat Başaran rahatsızlığının ardından ilk kon

Kastamonu konseri dönüşünde satın aldığı baldan zehirlenerek hayati tehlike atlatan Pop Müzik Sanatçısı Murat Başaran rahatsızlığının ardından ilk konserine bu akşam Payas'ta çıkacak.

Ramazan ayı dolayısıyla Payas'ta bulunan Tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde düzenlenen Ramazan Şenliklerinde bugün Pop Müzik Sanatçısı Murat Başaran sahne alacak.

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ve soruları yanıtlayan Murat Başaran'dan albüm müjdesi geldi. Eylül ayında kendi bestelerinden oluşan yeni albümünü çıkaracağını söyleyen Başaran albümünün büyük ses getireceğine inandığını belirtti.

Kısa süre önce Kastamonu'da verdiği konser dönüşünde yolda satın aldığı deli baldan zehirlenerek yoğun bakıma alınan Başaran rahatsızlığının ardından ilk kez Ramazan Şenliklerinde sevenlerinin karşısına çıkacak. Konser tarihinin 30 Ağustos Zafer Bayramına rastlamasından ötürüde büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Başaran "Mübarek Ramazan ayından tarihi bir kervansarayda hem de şanlı bir zaferin kutlandığı bu günde konser vermek bana büyük mutluluk veriyor" dedi.

Pop müziğin başarılı seslerinden Murat Başaran, müzik adına yapılan her etkinliği beğendiğini ancak "Sen star oldun" sözleriyle gençlerin hayallerini yıkan yarışmaları beğenmediğini söyledi.

"Sen Türkiye'de starsın" sözleriyle gençlerin bu tarz yarışmalarla kandırıldığını düşündüğünü belirten Başaran, "Bir gencin umutlarıyla oynamamak lazım. O yarışmalarda gençleri kandırıyorlar. Bu gençler star oldum diyerek çıkıyor. Ancak bir ay sonra onları göremiyoruz. Bu üzücü. Bu nedenle bu tarz yarışmaları çok tutmuyorum." şeklinde konuştu.

12 Eylül referandumunda oyunu hangi yönde kullanacağını maddeleri teker teker inceleyerek karar vereceğini söyleyen Başaran, "Neden hayır ya da neden evet diyeceğinizi iyi araştırın." dedi.

Referandumda henüz hangi oyu kullanacağına karar vermediğini söyleyen Başaran "Hukukçu arkadaşlarımdan bana yapılacak Anayasa değişiklikleri hakkında bilgi vermelerini istedim. Onlardan gelecek bilgi doğrultusunda maddeleri bir kez de ben görmek istiyorum. İnceledikten sonra kararımı vereceğim. Hayır diyeceksem neden hayır diyeceğimi evet diyorsam neden evet diyeceğimi öğrenmeliyim. Çünkü bilinçli bir şekilde oy kullanılması taraftarıyım." şeklinde konuştu.