Aydın Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantıları

Aydın Belediye Meclis üyeleri, yeni meydan projesi ve Yeni Dörtyol mevkisinde yapılması planlanan heykel projesini görüştü.

Aydın Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantıları
Aydın Belediye Meclisi Ağustos ayı 1. oturumu, Belediye Meclis salonunda yapıldı. ydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karar bağlandı.
Gündem maddeleri arasında yer alan 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 90. maddesi gereğince Satış Komisyonuna yapılan 1 yedek üye seçiminde Altan Güney oybirliği ile seçildi. Resmi Gazetede yayınlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Gereği daha önce ihdas edilmiş olan ve emeklilik nedeni ile boşalmış bulunan İşçi Kadro İptal Cetvelleri oy birliği ile kabul edildi. Başkan yardımcısı olarak atanan Şefika Çoban'ın ataması 5393 sayılı Kanunun 49. maddesi gereği Meclisin bilgisine sunuldu.
Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Sevim Havaoğlu'nun ataması 5393 sayılı Kanunun 49. maddesi gereği Meclisin bilgisine sunuldu. Zabıta Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden 2 adet en az 4+1 yolcu kapasiteli camlı van tipi binek araç alınması ve parasının Fen İşleri Müdürlüğü Bütçesinden ödenmesi hususu oy çokluğu ile kabul edildi.
Ayrıca Belediye Meclis toplantısında Yeni Dörtyol mevkiine yapılması planlanan heykel için hazırlanan 3 adet heykel maketi Heykeltıraş Gülcan Erçin tarafından meclis üyelerine sunuldu. Aydın'da yeniden yapılması planlanan meydan projesi için, Dr. Oktar Nalbantoğlu'da Meclis üyelerine barkovizyonda sunum yaptı.