Shop&Miles Sailing Cup'ta Türkiye'yi temsil edecek 3. takım da belli oldu...

Shop&Miles Sailing Cup'ta Türkiye'yi temsil edecek 3. takım da belli oldu. Shop&Miles Sailing Cup'ın yeni etabı Göcek Cup'ta şampiyonluk sevin

Shop&Miles Sailing Cup'ta Türkiye'yi temsil edecek 3. takım da belli oldu. Shop&Miles Sailing Cup'ın yeni etabı Göcek Cup'ta şampiyonluk sevincini Aquavit Takımı yaşadı.

Türkiye'de yelken sporu ile ilgili bilincin arttırılmasına destek veren ve her geçen gün artan bir ilgi ile takip edilen Shop&Miles Sailing Cup kapsamında gerçekleştirilen Shop&Miles Göcek Cup etabının galibi Aquavit takımı oldu.

Shop&Miles Sailing Cup'ın üçüncü etabı olarak, yelken dünyasının yeni gözdesi Göcek'te bu yıl ilk kez düzenlenen Shop&Miles Göcek Cup, Port Göcek'in ev sahipliğinde, 28-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi. Zafere giden yolda son şans olması ile de büyük ilgi gören Shop&Miles Göcek Cup, rekabet ve heyecan dolu dakikalara sahne oldu.

Dün gerçekleşen ilk etap Aquavit takımının birinciliği ile son buldu. Bugün devam eden yarışların ardından ise Shop&Miles Göcek Cup'ın şampiyonu Aquavit takımı, Port Göcek'te gerçekleşen ödül töreni ile gümüş kupayı zafer coşkusuyla havaya kaldırdı.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "Gelişime açık ve geleceğe odaklı vizyonuyla her geçen gün büyük ilgi gören yelken sporuna destek verdiğimiz Shop&Miles Sailing Cup'ın üçüncü etabı Göcek Cup'ı tamamladık, mutluyuz ve gururluyuz. Shop&Miles Sailing Cup süresince Doğuş Grubu bünyesindeki marinaların bize verdiği destekten dolayı teşekkür borçluyuz. Bu yıl bir ilke imza atarak, uluslararası yelken dünyasının en büyük yarışlarından biri olan Les Voiles de St. Tropez'ye 3 ayrı etabın birincilerini götürüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda, takımlarımızın uluslararası sularda önemli başarılarına tanık olduk, bu yıl da 3 takımımızın ülkemize sevindirici haberlerle döneceğine inanıyoruz" dedi.

Shop&Miles Sailing Cup adı altında düzenlenen Shop&Miles Bosphorus Cup, Shop&Miles Turgutreis Cup ve Shop&Miles Göcek Cup yarışlarında en yüksek puanı alan Provezza 6, Asterisk-Uno ve Aquavit takımının tüm yarışçıları, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı "Les Voiles de Saint-Tropez"de ülkemizi temsil ederek Türk bayrağını uluslararası arenada gururla dalgalandıracak.