Muğla Milletvekili Hıdır, Torba Kavşağı'nı inceledi

Referandum çalışmaları kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen AK Parti Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, yapımı devam eden Torba Barış Kavşağı'nda in

Referandum çalışmaları kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen AK Parti Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, yapımı devam eden Torba Barış Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Milletvekili Hıdır, "Gerek kamulaştırma çalışmalarındaki gecikme gerekse O.G. beton elektrik direklerinin deplasmanı ve kamu kurumlarından izinlerin zamanında alınamaması sebebiyle kavşak yapımına gecikmeli olarak başlanabildi." dedi. Buna rağmen hızla bitme aşamasına geldiğini anlatan Hıdır, geçen ay kavşağın tamamlanan Bodrum-Milas istikametinin trafiğe açıldığını, şimdi de yan kollar olan Torba ve Yalı'ya giden yolların da hizmete girdiğini ifade etti. Mehmet Nil Hıdır, yapımı 13 milyon liraya mal olan kavşağın resmi açılışının, peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemesinin ardından önümüzdeki günlerde yapılacağını sözlerine ekledi.