Erciş Ziraat Odası'ndan Geleneksel İftar Yemeği

Van'ın Erciş Ziraat Odası tarafından geleneksel iftar yemeği tertip edildi.

Erciş Öğretmenevi misafirhanesinde verilen iftar yemeğine Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun, Van İl Tarım Müdür Vekili Ahmet Tam ile kamu kurum amirleri oda ve sivil toplum örgüt başkanları katıldı.
İftar sonrası bir konuşma yapan Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, oda olarak geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yılda tekrarlamanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, yemeğe teşrif eden misafirlere oda yönetimi olarak teşekkürlerini iletti.
Erciş Kaymakamı Ramazan Fani isi yaptığı konuşmada Ramazan ayının aynı zamanda birlik ve beraberliği de pekiştirdiği belirterek, "Bu güzel geleneği yaşatarak bizleri bir araya getirdikleri için Ziraat Odası Başkanımız Nihat Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun da konuşmasında, Ramazan ayının insanları kaynaştıran, dostlukları artıran bir ay olduğunu belirterek, düzenlenen iftar yemeğinden ötürü Nihat Çelik'e teşekkür etti. Tertip edilen iftar yemeğine Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Şen, Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Arslan, Erciş Şoförler ve
Otomobilciler Odası Başkanı Hüsamettin Çelik ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.