Vali Erkmen'den Nezaket Ziyaretleri

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un da katılımıyla Türk Eğitim-Sen ve Eğitim İş Sendikaları ile Hizmet Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Erkmen ilk olarak Türk Eğitim-Sen'i ziyaret etti ve Türk Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Necati Özbek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü. Ziyarette Türk Yerel Hizmet-Sen Başkanı Ergun Kırlı, Türk Büro-Sen Başkanı İsmail Meral ve Türk Diyanet-Sen Başkanı Ahmet Oktan da hazır bulundu. Türk Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Necati Özbek, Vali Yavuz Erkmen'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti.
Vali Yavuz Erkmen ise, okulların açılmasının öncesinde sendikaları ziyaret ederek sorunlarını dinlemek istediklerini söyleyerek sendika yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. Vali Erkmen daha sonra Eğitim İş Denizli Şubesini ziyaret etti. Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Osman Kandemir, Vali Erkmen'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vali Erkmen sendikaların sivil toplum örgütü olarak demokrasilerde vazgeçilmez unsurlardan birisi olduğunu
söyleyerek, "Gerek kamu olarak bizlerin, gerekse sivil toplum örgütlerinin her zaman iletişim halinde olması ve sorunlarını birbirine iletmesi kadar doğal bir şey olamaz. Arkadaşlarımız, hangi sendika olursa olsun, kendi sendikasına bağlı arkadaşlarımızın sorunlarını gündeme getireceklerdir. Biz de kamu olanakları içerisinde onlara gerekenleri yapmak, onlara yardımcı olmak ve bu anlamda da demokrasimizin gelişmesine de katkı vermek zorundayız. Bu anlamda bugün arkadaşlarımızı ziyaret ettik" dedi.
Vali Erkmen son olarak, Hizmet Gazetesini ziyaret etti. Gazete binasında İmtiyaz Sahipleri Önder Varol ve Ümit Varol ile bir süre görüşen Vali Erkmen, çalışmalarında başarılar diledi.