AK Parti Terme İlçe Başkanı Erbay: Görevimin başındayım

AK Parti Terme İlçe Başkanı Adem Erbay, haklarında çıkan iddiaların aksine görevinin başında olduğunu ve referandumu için geceli gündüzlü çalıştıkları

AK Parti Terme İlçe Başkanı Adem Erbay, haklarında çıkan iddiaların aksine görevinin başında olduğunu ve referandumu için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi. Erbay, Hüseyin Mescit Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, haklarında çıkan 'birbirlerine silah çektiler' iddialarını yalanladı. Erbay, "İşte yan yanayız ve birlikte mücadele ediyoruz, bu iddiaları çıkartanları da vicdanlarına havale ediyoruz." dedi.

Gazetede çıkan iddiaların eleştiri sınırını aşıp kişilik haklarını zedeleyici şekilde yapıldığını hatırlatan Erbay, "Her partide olduğu gibi bizim partimizde de işlerin daha iyi yürümesi adına beyin fırtınalarının estiği, zaman zaman tartışmaların yaşandığı vakidir. Fakat silah çekme olayını tarafıma bir telefon dahi açma zahmetini göstermeden haber yapan arkadaşların insafına bırakıyorum. Bizim, bölgemize hizmet etmekten başka gayemiz yok. Kavgacı bir insanmış gibi gösterilmem ve basında çıkan aşağılayıcı ifadeleri sahiplerine iade ediyorum." diye konuştu.

Kendisinin veteriner hekim olduğunu ve mesleğinin şerefli ve onurlu bir meslek olduğunu ifade eden Erbay, mesleği hakkında ileri geri konuşanların siyaset yapmaya haklarının olmadığını kaydetti.

İstifa iddialarının da gerçeği yansıtmadığını savunan Erbay, işinin başında olduğunu ve referandum çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.