Shop&Miles Göcek Cup, 28 - 29 Ağustos'ta yapılacak

Göcek, Shop&Miles Göcek Cup ile birlikte hareketli ve eğlenceli bir hafta sonuna hazırlanıyor. Shop&Miles Sailing Cup kapsamında gerçekleştiri

Göcek, Shop&Miles Göcek Cup ile birlikte hareketli ve eğlenceli bir hafta sonuna hazırlanıyor. Shop&Miles Sailing Cup kapsamında gerçekleştirilen Shop&Miles Bosphorus ve Shop&Miles Turgutreis Cup'a, bu yıl Shop&Miles Göcek Cup etabı ekleniyor.

Bu yıl ilk kez Shop&Miles Sailing Cup'ın üçüncü etabı olarak yelken dünyasının yeni gözdesi Göcek'te düzenlenecek olan Shop&Miles Göcek Cup, Port Göcek'in ev sahipliğinde 28-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türk yelken camiası, Shop&Miles Sailing Cup'ın, dünya standartlarında bir yelken yarışı olacağını iddia ediyor.

Shop&Miles Sailing Cup'ın yeni etabı 28 - 29 Ağustos tarihlerinde bir ilke imza atacak olan Shop&Miles Göcek Cup, 28 Ağustos Cumartesi günü start alacak. Yarışlar, Pazar günü devam eden yarışların ardından gerçekleşecek ödül töreni ile sona erecek.

Bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan Shop&Miles Göcek Cup, Shop&Miles Sailing Cup'ın son etabı olmasından dolayı bütün dikkatleri üzerine topluyor. Saint Tropez'de ülkemizi temsil edecek olan 3. takımın belli olacağı Shop&Miles Göcek Cup, zafere giden yolda son şans olması ile de yarış heyecanını ikiye katlıyor.

Shop&Miles Sailing Cup adı altında düzenlenen Shop&Miles Bosphorus Cup, Shop&Miles Turgutreis Cup ve Shop&Miles Göcek Cup yarışlarında en yüksek puanı alan 3 takım'ın tüm yarışçıları, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı "Les Voiles de Saint-Tropez"de ülkemizi gururla temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları'ndan gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak.