Ardeşen Fem Dershanesi öğrencileri ve öğretmenleri iftarda buluştu

Ardeşen Fem Dershanesi, düzenlediği iftar programında öğrencileriyle buluştu. 2009-2010 öğretim yılında lisans ve önlisans programlarını kazanan çok s

Ardeşen Fem Dershanesi, düzenlediği iftar programında öğrencileriyle buluştu. 2009-2010 öğretim yılında lisans ve önlisans programlarını kazanan çok sayıda öğrenci, öğretmenleriyle birlikte iki sevinci birden paylaştı.

Ardeşen Fem Dershanesi Müdürü Ali Erenler, iftar sevincini öğrencileri ile paylaşmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Öğrencilerin sınavlarda gösterdikleri başarılarını tebrik eden Erenler, "Dershanemizin sunmuş olduğu sevgi dolu bir aile ortamının başarılarımızdaki etkisi büyüktür. Bu yıl 3 hukuk, 11 mühendislik, 22 eğitim, 16 fen-edebiyat, 7 iktisadi ve idari bilimler ve 3 ilahiyat fakültesini kazandırmanın gururunu birlikte yaşadık. Ayrıca 2010 SBS'de 12 fen lisesi, 19 Anadolu öğretmen lisesi, 29 Anadolu lisesi, 12 Anadolu İHL ve 10 meslek lisesini kazanan öğrencilerimizle eğitim öğretimdeki başarılarımıza yenisini ekledik. Rehberlik hizmetlerini hat safhaya taşıyan fedakar öğretmenlerimizi tebrik etmekten ayrıca onur duyuyorum." dedi.

2009-2010 eğitim-öğretim yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, inşaat mühendisliği bölümünü kazanan Adem Kulaberoğlu da dershane öğretmenlerinin iftar davetinden son derece mutlu olduklarını ifade etti.