Samsun'da zincirleme trafik kazası: 1 ölü
Samsun'un İlkadım ilçesinde, üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonucu araçtan yola fırlayarak ağır yaralanan bir vatandaş, kaldırıldığı has
Kaza, Fevzi Çakmak Mahallesi 100'inci Yıl Bulvarı Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücü Adem Yıldız (23) idaresindeki 55 DZ 846 plakalı minibüs, Mevlüt Demirtaş (36)'ın idaresindeki 55 HL 590 plakalı otomobile, bu otomobil de sürücü Yücel Çatalsakal (21) olan 55 VA 329 plakalı otomobile çarptı.
Zincirleme trafik kazasında 55 HL 590 plakalı otomobilde bulunan Hasan Yılmaz (41), çarpmanın etkisiyle yola fırladı. Ağır şekilde yaralanan Yılmaz, ambulansla kaldırıldığı Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Araç sürücülerinden Mevlüt Demirtaş ve Adem Yıldız, İlyasköy Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alındı.
