Kadıoğlu: Esenyurt başarının altın çağını yakaladı
SBS sorularının tamamını yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Esenyurt'lu Elnur Kerti'yi makamında ağırlayan Başkan Kadıoğlu, “Esenyurt başarıda da altın çağını yakalamıştır” dedi.

Fatih Koleji’nde okuyacak
Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve öğretmenlerinin desteklerinin yanı sıra, kendisinin de okuma azmiyle Türkiye birincisi olan Elnur Avcılar Fatih Koleji’nde tam burslu olarak okuyacağını söyledi. Dershane Müdürü Mehmet Can, “Akçura Elnur’un başarısı bizlerin de onuru olmuştur. Dershanemizde 600 ilköğretim öğrencisi arasında 85 öğrencimiz de Anadolu Liselerini kazanmışlardır. Başta Elnur öğrencimiz olmak üzere tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. Ayrıca, Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kadıoğlu: Emeklerin meyvesini alıyoruz
Esenyurt kabuğunu kırdı ve artık Türkiye ve dünyaya açılım trendini yakalamıştır diyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Gençlerinize, çocuklarınıza ve halkınıza kaliteli bir yaşam standartını sunarsanız başarıyı yakalarsınız. Hizmet projelerimizde hep kaliteye önem verdik. Eğitime öncelik tanıdık ve şimdi meyvelerini topluyoruz. Sporda, eğitimde, kültür sanatta ve bir çok konuda çocuklarımız, gençlerimiz birincilikler getirmişlerdir. Dereceye girmişlerdir. Son olarak da Seviye Belirleme Sınavı’nda Elnur Kerti kızımız Türkiye birincisi olması bizlere onur vermiştir. Bu gibi duyguları bir hizmet adamı olarak ben çok yoğun yaşıyorum. Yaptığımız hizmet projelerimizle birlikte verdiğimiz emeklerin boşa gitmediğini görüyorsunuz ve çalışmalarınıza daha da dört elle sarılıyorsunuz. Bu güzel mutluluklarımız bitmesin. Kızımızı güzel başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ve her zaman destek olacağımızı bilmesini istiyorum” diye konuştu.
