Elbistan'a halk ekmek fabrikası için onay çıktı

Elbistan Belediyesi tarafından ilçeye halk ekmek fabrikası kurulması için İçişleri Bakanlığı'ndan onay çıkarken, bu kararla birlikte çalışmalara başla

Elbistan Belediyesi tarafından ilçeye halk ekmek fabrikası kurulması için İçişleri Bakanlığı'ndan onay çıkarken, bu kararla birlikte çalışmalara başlandı.

Elbistan Belediyesi'ne ait Sağlık Meslek Lisesi olarak kullanılan binanın halk ekmek fabrikası için uygun hale getirilebilmesi için çalışmalar başladı. Elbistan'a halk ekmek fabrikası kurabilmek için İçişleri Bakanlığı'na, Elbistan Belediyesi tarafından gönderilen talep olumlu yanıt buldu.

Elbistan'a halk ekmek fabrikası kurulması için Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, belediye meclis üyelerini olağanüstü bir kararla toplamıştı.

Belediye Başkanı Durmuş Küçük başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, halk ekmek fabrikasının en kısa zamanda ilçede kurulup hizmete başlayabilmesi için fizibilite çalışmalarına başlanacağını açıklanmıştı. Alınan bu karar doğrultusunda halk ekmek fabrikasının kurulacağı yer olarak belediyeye ait Sağlık Meslek Lisesinin hizmet verdiği bina belirlendi. Üç katlı binanın zemin katına halk ekmek kurulabilmesi için çalışmalar başladı. Toplamda 3 katlı olan binanın en üst katının Elbistanspor için tahsis edileceği öğrenildi.