Karaköprü'de Su Faturaları Artık Otomatik Ödenebilecek

Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa'da şubeleri bulunan Yapı Kredi bankası ve Türkiye İş Bankası ile yaptığı protokol gereği belde sakinleri artık su faturalarını bankalara verecekleri otomatik ödeme talimat ile ödeyebilecek

Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa'da şubeleri bulunan Yapı Kredi bankası ve Türkiye İş Bankası ile yaptığı protokol gereği belde sakinleri artık su faturalarını bankalara verecekleri otomatik ödeme talimat ile ödeyebilecek.
Karaköprü Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek beldede oturan vatandaşların su faturası tahsilatı için bankalar aracılığı ile otomatik ödeme talimatı hizmetini sundu.
Belediye başkanlığına gelen Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası yetkilileri Başkan Av. Nihat Çiftçi ile protokol imzaladı.
Türkiye İş Bankası yetkililerinden Çiğdem Oflazoğlu, Karaköprü sakinlerine en iyi hizmeti vereceklerini belirterek, "Türkiye İş bankası olarak Karaköprü beldesinde oturan tüm vatandaşlarımız için su faturalarının tahsilatına yönelik otomatik ödeme talimatı hizmetini başlatacağız. Ayrıca belediyenin hizmet binasının bahçesine ATM cihazımız hizmete sunulacaktır" dedi.
Yapı Kredi bankası Makro Kobi Portföy yöneticisi Mehmet Kurşunlu'da Yapı Kredi olarak beldede oturan vatandaşlara bankaları aracılığıyla hizmet verecekleri için mutlu olduklarını söyledi.
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise Karaköprü beldesinin çok dinamik ve gelişen bir belde olduğu için her gün yeni bir hizmete imza atıklarını belirterek, "Teknolojin bu kadar egemen olduğu bir dönemde halkımızın bu imkanlardan faydalanması için çalışıyoruz. Bu çerçevede halkımız artık Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası şubelerinde otomatik ödeme talimatı ile su faturalarını ödeyebilecek. Yine bu bankalar hizmet binamızda ATM cihazı kuracaklar. Buda bölge halkı için önemli bir gelişme olduğuna
inanıyorum. Amacımız Karaköprü de yaşayan vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şeklide işlemlerini yapabilmeleridir. Bu çalışmaların tüm beldedeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.