Belde Belediye Başkanları Samandağ Kaymakamı Özçakıcı'yı Ziyaret Etti

Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı 12 belde belediye başkanı göreve yeni başlayan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Belde Belediye Başkanları Samandağ Kaymakamı Özçakıcı'yı Ziyaret Etti
Ziyarette, Mağaracık Belediye Başkanı Zaim Sat, Kuşalanı Belediye Başkanı Süleyman Ray, Koyunoğlu Belediye Başkanı Celal Güzel, Tekebaşı Belediye Başkanı İrfan Balıkçı, Uzunbağ Belediye Başkanı Mehmet Süt, Değirmenbaşı Belediye Başkanı Hüseyin Yoğun, Tomruksuyu Belediye Başkanı İbrahim Dinler, Sutaşı Belediye Başkanı Ayhan Sağaltıcı, Mızraklı Belediye Başkanı Mahmut Yüksek, Aknehir Belediye Başkanı Mehmet Mübarek ve Tavla Belediye Başkanı Necati Rende hazır bulundu.
Samandağ Kaymakamlığı görevine 3 gün önce başlayan Süleyman Özçakıcı'ya beldeleriyle ilgili bilgiler aktaran belediye başkanları, yaşadıkları sorunları da dile getirerek, Samandağ-Antakya karayolunun yapımı nedeniyle yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında yardım istediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özçakıcı, "Sayın kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu'ndan görevi devraldık. Onun bıraktığı noktadan Samandağ için gayret göstereceğiz. İlçe ve ilçeye bağlı 12 belde hizmet bekliyor. Var olan sorunların aşılması ve ilçemizin tüm unsurlarıyla ileriye taşınması için hep birlikte çalışacağız. Samandağ'ın turizm ve tarımdan daha fazla pay alması bölge insanının yaşam kalitesinin yükselmesine büyük katkı sağlayacaktır. Bizler yetkilerimiz ve imkanlarımız ölçüsünde Samandağ'ın kalkınması için hizmet üreteceğiz" dedi.