Reha Yeprem Osmaniye'de Ramazan etkinliklerinde sahne aldı

Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde sunucu ve sanatçı Reha Yeprem sahne aldı. Yeprem; "Bu yıl gördüğüm ramazan çarşılarından en güzelini b

Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde sunucu ve sanatçı Reha Yeprem sahne aldı. Yeprem; "Bu yıl gördüğüm ramazan çarşılarından en güzelini bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda görmüştüm diğerini de burada, Osmaniye Belediyesi'nin organizasyonunda gördüm" dedi.

Reha Yeprem sahneye çıkmadan önce her gün olduğu gibi çocuklara özel programlar yapıldı. İlk olarak Karagöz-Hacivat gölge tiyatrosu sahnelendi. Ardından da çocuklara yönelik çeşitli animasyonlar yapıldı.

Ramazan gecesinin ilerleyen dakikalarında sunucu ve sanatçı Reha Yeprem şiirleri ve söyleşisi ile izleyenlere güzel bir Ramazan gecesi yaşattı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Yeprem, "Bu güzel Ramazan akşamında sizlerle birlikte Osmaniye'de olmaktan çok mutluyum. Etkinlikleri düzenleyen sayın belediye başkanımıza buradan çok teşekkür ediyorum." dedi.

Reha Yeprem birbirinden güzel parçalarını seslendirdiği programının ardından her günkü gibi çeyrek altın çekişini yaptı.