Bakan Yıldız Şanlıurfalı işadamları ile bir araya gelecek

Şanlıurfa Genç İş Adamları Derneği (ŞUGİAD) tarafından Şanlıurfa Buluşmaları adı altında yapılan toplantıların 4'üncüsüne Enerji ve Tabii Kaynaklar B

Şanlıurfa Genç İş Adamları Derneği (ŞUGİAD) tarafından Şanlıurfa Buluşmaları adı altında yapılan toplantıların 4'üncüsüne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katılacak. Yarın iftar yemeğinde işadamlarıyla bir araya gelecek olan Bakan Yıldız'a TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay da eşlik edecek.

Buluşmalar için Şanlıurfa'ya davet edilen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ildeki yatırım imkanları ve referandum çalışmalarını değerlendirecek. El-Ruha Oteli'nde verilecek iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapacak olan Bakan Yıldız, Şanlıurfa'daki yerel gündemin yanında referandum sürecine ilişkin konular hakkında da açıklama yapacak.

ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Şanlıurfa'yı ziyaret programına alan Bakan Yıldız'ı Şanlıurfalı işadmaları ile bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sorunların yerinde görülmesi adına ziyaretin önemli olduğuna işaret eden Öksüzoğlu, böylesine önemli bir işlevi yerine getiren Şanlıurfa Buluşmalar'ının önümüzdeki aylarda da devam edeceğini söyledi.