Evrensekispor Kamp İçin Beyşehir'e Gitti

2009-2010 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez başlatılacak olan Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Manavgat Evrensekispor, Konya'nın Beyşehir ilçesine kampa gitti.

Evrensekispor Kamp İçin Beyşehir'e Gitti
Beyşehir İlçesi Gençlik-Spor İzcilik Tesisleri'nde 4 hafta kamp yapacak olan Genel Kaptan Mahmut Coşkun başkanlığındaki Manavgat Evrensekispor kafilesinde 21'i futbolcu olmak üzere 28 kişi bulunuyor.
Manavgat Evrensekispor Teknik Direktörü Sait Taş, geçen yılki kadrodan 10 futbolcunun yanısıra 11 yeni transfer ile sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirterek "Kamp süresince yapacağımız hazırlık maçlarında takımın durumuna bakacak, gerek duyulması durumunda 2-3 tane daha transfer yapacağız" dedi.
Manavgat Evrensekispor kafilesini Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ve Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Ahmet Sezer uğurladı. Barut ve Sezer, Manavgat Evrensekispor'un Bölgesel Amatör Lig'de de başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Kafiledeki futbolcuların ve geldikleri takımların isimleri şöyle;
Hasan Hüseyin, Murat, Fırat, Çağdaş, Fatih, Burhan, Serdar, Muzaffer, Cengiz, Rıdvan (Evrensekispor), Adil (Çolaklıspor), Mümin (Alanyaspor), Rafet, Mehmet Göral (Sarılar Belediyespor), K.Hakan,B. Hakan (Bingölspor), İsmail (Sultanbeyli Belediyespor),Göktuğ (Afyonspor), Zafer (Kadriye Belediyespor), Amobi ve Romanus (Nijerya).