Gaziantep Kolej Vakfı'nın Gurur Tablosu

2010 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından Özel Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Fen ve Anadolu Lisesi mezunları, 2010 ÖSYS'de Türkiye'nin en saygın üniversitelerine yerleşti.

Gaziantep Kolej Vakfı'nın Gurur Tablosu
ÖSYM tarafından ilan edilen 2010 ÖSYS sonuçlarına göre Gaziantep'in ortak gururu olan GKV öğrencileri Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk, Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri başta olmak üzere birçok bölüme yerleşerek üniversiteye adım attılar. Akademik alandaki başarılarıyla sadece Gaziantep'in değil, Türkiye'nin de gururu olan Özel Gaziantep Kolej Vakfı Okulları SBS ve LYS dereceleriyle göz doldururken, üniversite yerleştirme sonuçlarıyla da adından bir kez daha övgüyle söz ettirdi. Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl GKV Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden 27'si tıp, 14'ü diş hekimliği ve eczacılık, 47'si mühendislik ve mimarlık, 18'i iktisat ve işletme fakültelerine ve 41 öğrenci de yine istedikleri çeşitli üniversitelerin değişik bölümlerine yerleşerek gelecekteki mesleklerini belirlediler.
Bu başarının bir GKV klasiği olduğunu ifade eden Özel GKV Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, "2010 SBS ve ÖSYS başarılarıyla hepimize büyük gurur yaşatan öğrencilerimizi kutluyorum. Her yıl tekrarlanan ve Özel GKV Okullarının yarım asırlık birikiminin eseri olan bu başarılar, Özel GKV Okullarının çok değerli yöneticileri, uzman öğretmen kadrosu, öğrenci ve ailelerinin el ele vererek uzun ve disiplinli bir çalışma sürecinin doğal sonuçlarıdır. Öğrencilerimizi içtenlikle kutlarken, onların başarılarında büyük emeği bulunan başta Özel GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe ve GKV İlköğretim Müdürü Ali Bozgeyik olmak üzere tüm yönetici ve öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Özel GKV Okulları daima sözde değil, özde başarılarla anılacaktır" dedi.