Beşiktaş, Bucaspor maçı için İzmir'e gitti

Spor Toto Süper Lig maçının ilk haftasında bugün akşam Atatürk Stadı'nda Bucaspor'a konuk olacak olan Beşiktaş, bu maç için İzmir'e gitti. Hakem Barış

Spor Toto Süper Lig maçının ilk haftasında bugün akşam Atatürk Stadı'nda Bucaspor'a konuk olacak olan Beşiktaş, bu maç için İzmir'e gitti. Hakem Barış Şimşek'in düdük çalacağı Bucaspor - Beşiktaş maçı saat 22.00'de başlayacak.

Siyah - beylazlı ekip, İzmir'de oynanacak Bucaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlamıştı. Bu sabah ise BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı. Kafile daha sonra da özel bir uçakla İzmir'e hareket etti.

İzmir kafilesinde tedavileri süren İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Rıdvan Şimşek, Rüştü Reçber ve Sivok yeralmadı.Siyah - beyazlıların Alman Teknik Direktörü Schuster'in belirlediği İzmir kafilesinde şu isimler yer aldı;

Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, Erhan Güven, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Fabian Ernst, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Bobo, Delgado, Rodrigo Tabata, Quaresma, Ersan Gülüm ve Guti.