AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç, Ulucanlar Cezaevi'nde iftara katıldı

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Ulucanlar Cezaevi'ndeki iftar yemeğine katıldı.

Ramazan boyu devam edecek olan iftar

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Ulucanlar Cezaevi'ndeki iftar yemeğine katıldı.

Ramazan boyu devam edecek olan iftar davetlerine her gün siyaset dünyasından katılım yaşanıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin konuğu olarak Altındağlılarla bir araya gelen siyasiler, hem vatandaşlarla birlikte oruç açıyor hem de onlarla sohbet imkanı buluyor. Ramazan'ın üçüncü gününde Ulucanlar Cezaevi'ndeki iftar yemeğinin konuğu ise Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç oldu. Ailesi ile birlikte iftar programına katılan ve Altındağlılarla bir araya gelen Kılıç, iftar davetinin gerçekleştiği Ulucanlar Cezaevi Müze ve Kültür Sanat Merkezi hakkında şunları söyledi: "Bugün iftarımızı yaptığımız bu mekanı restorasyon çalışmaları başlamadan önce, cezaevi olarak kullanıldığı dönemde gördüm. Adeta bir çöplüğü, harabeyi andıran bu mekan ciddi çalışmalar sonunda restore edilmeye başlandı ve bugünkü nezih halini aldı. Veysel Tiryaki Başkanımızı tebrik ediyorum." Başkan Tiryaki'nin Altındağ'da yaptığı çalışmalara işaret ederek, "Demek ki çalışıldığı zaman oluyor" diyen Kılıç, "Gecesini gündüzüne katıp çalışan, gayret gösteren emeğinin karşılığını alıyor ve çalışanı milletimiz de görüyor, takdir ediyor." dedi.

İftar davetinin ev sahibi olan Başkan Tiryaki, Ramazan'ın üçüncü gününde iftarda Altındağlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bugün iftar davetinin verildiği Ulucanlar Cezaevi'nin Ramazan'dan sonra açılışının yapılacağını belirten Başkan Tiryaki, "Ramazan'dan sonra ziyarete açılacak olan bu merkezi herkesin görmesini istiyorum. Çok kapsamlı bir çalışma yürüttük. İnsanların buradan faydalanmasını esas alıyoruz. Buranın Ankara'nın en önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olmasını hedefliyoruz." dedi.

Ramazan'ın birlik ve beraberlik anlamı da taşıdığını belirten Başkan Tiryaki, gerçekleştirdikleri etkinliklerle birlik ve beraberliğe katkı sağlamaya çalıştıklarını, çünkü buna ihtiyaç olduğu bir dönemden geçtiklerini sözlerine ekledi.