Akk Parti İl Teşkilatı İhlas Holding Uşak Bölge Temsilcisi Mevlüt Acartürk'ü Ziyaret Etti

AK Parti Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu ve İl Başkanı Hilmi Alper, İhlas Holding Uşak Bölge Temsilcisi Mevlüt Acartürk'ü ziyaret etti.

Akk Parti İl Teşkilatı İhlas Holding Uşak Bölge Temsilcisi Mevlüt Acartürk'ü Ziyaret Etti
12 Eylül referandumu kapsamında sivil toplum kuruluşları ile medya temsilcilerine yönelik gezilerini sürdüren AK Parti heyeti, Mevlüt Acartürk'ten İhlas Holding'in Uşak'taki faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve TGRT Haber'in çalışmalarını takdirle izlediklerini de ifade eden Uşak Milletvekilleri değişiklik paketinin halkın önünü açacağını dile getirdi. Ziyarette İHA Muhabiri Kadir Yeşil ve İhlas Holding Uşak Bölge çalışanları da hazır bulundu.
AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, konuşmasında "ihlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve TGRT Haber sorumlu bir yayıncılık görevi üstleniyor. Özellikle İHA'nın yurtiçi ve yurt dışında elde ettiği habercilik başarısı göğsümüzü kabartıyor"dedi.
İhlas Holding Uşak Bölge Temsilcisi Mevlüt Acartürk ise Türkiye'nin daha demokratik ve sivil bir Anayasa'ya gereksinim duyduğunu ifade ederek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
AK Parti heyeti referandum gezileri kapsamında ayrıca gün içinde yerel medya temsilcileri ile Teksif ve Belediye Hizmet-İş Sendikası'nı da ziyaret etti.