Odun Deposunda Çıkan Yangın Korkuttu

Erzurum'un Oltu İlçesinde yaz döneminde kestiği odunları kış mevsiminde satarak geçinen Hüseyin Demir'in evinde çıkan yangında hem aylardır hazırladığı odunlar hem de ekmeğini kazandığı hızarı kül oldu

Erzurum'un Oltu İlçesinde yaz döneminde kestiği odunları kış mevsiminde satarak geçinen Hüseyin Demir'in evinde çıkan yangında hem aylardır hazırladığı odunlar hem de ekmeğini kazandığı hızarı kül oldu.
Edinilen bilgiye göre, Oltu merkez Kazım Karabekir Mahallesi Babacanlar Sokak'ta bulunan Hüseyin Demir'e ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bir bölümü odun deposu olarak da kullanılan yangında Hüseyin Demir'in kış mevsimi öncesi satış için hazırladığı onlarca ton odun kül oldu. Yangına müdahale eden Oltu Belediyesi İtfaiye ekipleri çevrede aldıkları güvenlik tedbirinin ardından yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Odun satarak geçimini sağlayan 4 çocuk babası Hüseyin Demir büyük
bir şok yaşadı. Satış için hazırladığı odunlarla birlikte odunları kestiği hızarın da yangında kullanılamaz hale gelmesi Hüseyin Demir'e büyük bir üzüntü yaşattı. İtfaiyenin yangına zamanında müdahalesi ve çatıda bulunun mutfak tüplerinin patlamaması büyük bir faciayı önledi. Yandaki binalara da sıçrayan yangın itfaiyenin başarılı çalışması sonucu büyümeden söndürülebildi.
Yangında odunlarını, evini ve ekmeğini kazandığı hızarını kaybeden Hüseyin Demir, komşuları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.