Kızılay'dan Ramazan Ayı Bağış Kampanyası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türk Kızılayı'nın ramazan ayını kapsayan "Siz bağışlayın biz dağıtalım" sloganı ile yürütülen yardım kampanyası başladı.

Kızılay'dan Ramazan Ayı Bağış Kampanyası
Kızılay'ın bir hipermarketin katkıları ile gerçekleştireceği çalışmada, müşteriler tarafından satın alınan ve içerisinde temel gıda maddeleri bulunan ramazan paketleri, hipermarketin çıkışında Kızılay yetkilileri tarafından kurulan stantta makbuz karşılığı bağışlanıyor. İlgili mağazaya gelen müşteriler 9,90 TL ile 59,90 TL arasında değişen fiyatla ve en az 9, en fazla 27 ürün bulunan 5 farklı paketten istediklerini satın alarak Kızılay yetkililerine teslim ediyorlar. Kampanya hakkında bilgi veren Kızılay
Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Tüfek, "Bu kampanyayı 3 yıldır yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışladığı yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakla yükümlüyüz. Bu konuda vatandaşlarımız çok duyarlı. Her yıl bağış miktarında artış kaydediyoruz. Bağış yapan kişi, bağış makbuzunun numarasını internet sitemizden kontrol ederek bağışının nereye gittiğini görecek. Kampanya ramazan boyunca sürecek" dedi.
Hayırsever vatandaşlar alışverişe geldikleri mağazada Kızılay'ın kampanyasını gördüklerini ve yaptıkları bağışın nereye gittiğini internet üzerinden kontrol edebildiklerini belirterek "Yardımlaşma ile bir sosyal sorumluğu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu projesine aracılık edenlere teşekkür ederiz" dediler.
(OU-EA-Y)